
Blå Band
Blå Band tunnetaan klassisena merkkinä, joka syntyi jo 50-luvulla. Blå Bandin ensimmäinen keitto oli kanakeitto, mistä tulikin huippusuosittu ja sen jälkeen suureksi suosikiksi nousi Blå Bandin suklaavanukas. Blå Band on jatkanut tuotteidensa kehittämistä ja uusien tuotteiden luomista siitä lähtien. Suomen Puolustusvoimatkin luottavat nykyään kenttäruokailuissaan Blå Bandiin, koska tuotteet ovat helppoja valmistaa ja ovat laadukkaita.
Blå Band -ruoat eivät sisällä transrasvahappoja, eikä aromivahventeita. Transrasvahapot ovat haitallisia ihmiselle, eikä monissa Euroopan maissa tuotteiden sallita sisältävän lainkaan transrasvahappoja. Aiemmin jotkin tuotteet sisälsivät rypsiöljyä, joka oli kovetettua tai osittain kovetettua, minkä vuoksi ne sisälsivät transrasvahappoja. Nykyään rasvaraaka-aineeksi on valikoitunu fraktioitu palmuöljy, jolla on Green Palm-sertifikaatti (RSPO)
